DESCRIERE A SERVICIULUI

Proprietarul acestui serviciu este S.C. Analog-Digital System SRL denumit in continuare ADS. Acest serviciu va furnizeaza un cont e-mail si este in totalitate GRATUIT. Serviciul este bazat pe web. Trebuie sa utilizati un navigator Web pentru a va accesa contul e-mail. Nu puteti sa va accesati casuta postala prin POP3 sau IMAP (utilizand Thunderbird, Microsoft Internet Mail, Microsoft Outlook Express, Eudora, etc.), aceste servicii sunt disponibile dar nu sunt gratuite, pentru aceste servicii contactati serviciul comercial al ADS.

SPAM-UL ESTE INTERZIS

"Spamming" include transmiterea oricarei forme de mesaje care pot fi interpretate ca mesaje necerute sau mesaje generate prin intermediul unei liste de distributie pe care destinatarul nu a solicitat-o in mod expres. Acest cont trebuie sa nu fie in nici un fel legat de MESAJE SPAM sau BULK si nu poate fi utilizat ca un raspuns sau maildrop pentru astfel de mesaje. Cei care vor fi depistati vor avea serviciul suspendat temporar sau contul sters definitiv (dupa gravitatea faptei)

DATE DE INREGISTRARE

Prin utilizarea acestui serviciu sunteti de acord ca firma ADS poate sa salveze toate informatiile pe care le veti introduce in aceste pagini. Confirmati faptul ca datele dumneavoastra nu sunt trimise de la un server sigur (SSL) si ca pot fi interceptate de catre o a treia parte.

Datele pe care ni le veti trimite in formularul de inregistrare trebuie sa fie curente, complete si exacte. Sunteti de acord in continuare ca pentru a va contacta in viitor ADS poate sa utilizeze aceste informatii. ADS este de acord sa va respecte intimitatea, exceptand cazurile de violare a termenilor si conditiilor specificate prin aceasta intelegere. ADS se obliga ca la solicitarea dvs. pentru inchiderea contului, datele dvs. de identificare sa fie sterse sau sa fie transformate in date anonime. ADS se obliga sa nu foloseasca datele dvs de inregistrare in scopuri comerciale sau sa le transmita altor terti.

UTILIZARE PERSONALA

Confirmati faptul ca dreptul dumneavoastra de a utiliza serviciul este personal. Sunteti de acord sa nu revindeti sau sa utilizati in scop comercial Serviciul fara consimtamantul expres al ADS.

DURATA

Aceasta intelegere va continua in deplina valabilitate si efect pentru atata timp cat utilizati Serviciul. In cazul neutilizarii serviciului pe o perioada mai mare de 6 luni serviciul este intrerupt pana la solicitarea expresa a utilizatorului. Dupa un an de neutilizare contul este sters definitiv fara notificare si acordul utilizatorului.

DENUNTAREA GARANTIILOR

Sunteti de acord cu faptul ca utilizarea acestui serviciu se face pe riscul dumneavoastra exclusiv. ADS denunta in mod expres orice garantie de orice fel. ADS nu ofera nici o garantie ca serviciul va satisface cerintele dumneavoastra, sau ca serviciul va fi neintrerupt, pentru totdeauna, sigur sau fara erori. ADS nu isi asuma nici o responsabilitate pentru nici o paguba pe care o puteti suporta prin utilizarea acestui serviciu, in mod direct sau indirect. ADS nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste rezultatele care pot fi obtinute prin acest serviciu.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

ADS nu va fi responsabil pentru nici o distrugere, pentru comunicatii intrerupte sau date pierdute.

STOCAREA MESAJELOR

Serviciul email include pentru fiecare utilizator 300MB spatiu de stocare. Este inclusa de asemenea o limita de 100MB pentru traficul lunar necesar pentru trimiterea de mesaje, primirea de mesaje si de 10MB limita de atasarea de fisiere. Pentru valori mai mari contactati serviciul commercial al ADS.

DISPOZITII FINALE

Orice incalcare a acestei intelegeri va fi pedepsita. ADS isi rezerva dreptul de a schimba aceasta intelegere.